Geef uw voeten de aandacht die ze verdienen!
Maak vandaag nog een afspraak.

053 22 90 62

Laat uw handen schitteren met gelnagels en gelish,
Nagels om fier op te zijn

Behalve voetverzorging en medische pedicure, kunt u ook bij Ik loop op wolkjes terecht voor gelish en gelnagels in Aalst. Klaar om uw handen en nagels net dat tikkeltje méér te geven? Ontdek op deze pagina hoe Conny van uw nagels echte pareltjes maakt.

Gelnagels volgens de regels van de kunst

Last van broze of breekbare nagels? Dan zijn gelnagels beslist iets voor u. Bij gelnagels wordt gel in laagjes aangebracht op uw nagels en vervolgens uitgehard onder een UV-lamp. Deze nagels blijven wel tot 4 weken mooi zitten. Een echte aanrader dus voor wie te allen tijde mooie nagels wil. Bovendien heeft u een ruime keuze aan kleuren en tinten, aangepast aan het seizoen en de laatste nieuwe trends.

Mooie effecten met gelish

Houdt u niet zo van gelnagels? Probeer dan zeker gelish of gellak uit. Dit waardig alternatief is gebaseerd op de techniek van gelnagels maar brengt geen beschadiging toe aan uw natuurlijke nagels. Gelish ziet eruit als nagellak met een stralende glans en voelt bovendien ook steviger aan. Daarnaast versterkt het ook de eigen nagels. Ook bij gelish zijn er heel wat kleuren en tinten beschikbaar.

Benieuwd wat Conny van Ik loop op wolkjes in Aalst kan doen voor uw nagels? Neem dan even contact op en maak vandaag nog uw afspraak.

ENKEL OP AFSPRAAK

20 jaar ervaring

adviesverlenend